Alan Red T-shirts

Na 56 jaar shirts en polo’s produceren voor beroemde A-merken, begon kledinggroothandel Magir in 1996 aan een nieuw avontuur: de verkoop van eigen Alan Red T-shirts. Inmiddels is Alan Red een echte specialist in basic ondershirts en dankzij het brede aanbod is voor elke man een mooi Alan Red shirt te vinden. Koopje gezocht? Kijk in onze Alan Red sale!

Alan Red T-shirts

producten 1-48 van 49

sort-descending

producten 1-48 van 49

Alan Red T-shirts heren

Alan Red is inmiddels zo’n bekende naam in de wereld van basic heren T-shirts, dat ze echt een standaard hebben gezet voor andere merken. Wij durven wel te zeggen dat elke man een Alan Red T-shirt in zijn kast moet hebben. De Alan Red stretch shirts zijn heerlijk als je van een body-fit houdt, maar uiteraard zijn er ook T-shirts van 100% katoen voor een wijdere fit. In deze categorie zijn de Alan Red Derby (met ronde hals) en de Alan Red Vermont (met V-hals) echte klassiekers.

Alan Red shirts

Naast de bekende Alan Red T-shirts, vind je bij ons ook een prachtige Alan Red coltrui met lange mouwen. Liever helemaal geen mouwen aan je shirt? De Alan Red singlets Minto en Montana, met een V- en een ronde hals, zijn er voor jou. En wat dacht je van de extra lange shirts? Wat je ook kiest, de Alan Red shirts zijn van een fantastische kwaliteit waardoor ze heerlijk zitten en lang meegaan.