Bezig met laden...

Bamboo Basics T-shirts

Bamboo Basics hoort in jouw kledingkast als je duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel hebt staan. Bamboo Basics T-shirts zijn namelijk zijdezacht, antibacterieel en gemaakt van bamboe die op een natuurlijke wijze groeit, waardoor het milieu minder wordt belast. Zo'n comfortabel shirt van Bamboo Basics hou je het liefst dagenlang aan en door de speciale, frisse eigenschappen van bamboe kan dat ook!

Bamboo Basics T-shirts
filter & sorteer 1

2 producten

Bamboo Basics heren

Sinds een paar jaar zijn bamboe shirts aan een opmars bezig waar zelfs de Vengaboys in de jaren ‘90 jaloers op zouden zijn. Bamboo Basics is perfect ingesprongen op deze ontwikkeling met heerlijke, betaalbare producten waarbij bamboe het hoofdmateriaal is. Naast het Bamboo Basics ondergoed zijn er Bamboo Basics heren T-shirts met V-hals, ronde hals en in longsleeve.

Bamboo Basics dames

Toen we op shirts.nl begonnen met de verkoop van dames T-shirts, mocht Bamboo Basics niet ontbreken. Want natuurlijk willen vrouwen ook de duurzaamheid en zachtheid van bamboe ervaren. De collectie Bamboo Basics dames shirts is compact en bestaat uit twee artikelen. De Kate: een T-shirt met mooie ronde hals en korte mouwtjes. En de Vera: een spaghetti top als perfecte basic voor onder een truitje. Beide Bamboo Basics shirts shop je in wit en zwart.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops