Björn Borg T-shirts

Een Björn Borg shirt is favoriet bij heren voor wie de sportvelden geen geheimen kennen. Dit sportieve merk staat bekend om kwalitatieve active wear - niet zo gek, als je bedenkt dat Björn Borg zelf een van de beroemdste tennissers aller tijden is! Een Björn Borg T-shirt is comfortabel en het sportieve tintje zorgt voor een look die helemaal van deze tijd is.
PS Björn Borg boxers shop je bij ons ‘broertje’ boxers.nl!

Björn Borg T-shirts

15 producten

sort-descending

15 producten

Björn Borg T-shirts

De katoenen Björn Borg shirts komen elk jaar weer in verschillende nieuwe prints en zijn perfect om casual te dragen op een jeans of zwembroek. Hou je het liever wat meer basic? Kies dan voor een uni gekleurd Björn Borg T-shirt uit de centre collectie. Deze is gemaakt van stevig organisch katoen, wat hem in alle opzichten een duurzaam T-shirt maakt.

Björn Borg sportshirts

Bij een sportief merk als Björn Borg mag natuurlijk ook een T-shirt om in te sporten niet ontbreken. En sporten doen wij het liefst in een microfiber shirt. De Björn Borg sportshirts zijn er met verschillende prints en logo’s, waarbij de Björn Borg tee met het logo op de schouder een echte klassieker is. Of je ze nu gebruikt als Bjorn Borg tennisshirt of in de gym, wij verzekeren je dat de Bjorn Borg performance lijn je niet teleurstelt.