x

zomersale - tot 30% korting op al je favoriete merken

5 shirts om hem deze feestdagen mee te verrassen

De jacht naar het leukste, grappigste of meest comfortabele herencadeau voor de feestdagen is begonnen. In de laatste categorie kunnen wij een handje helpen. Van sportieve shirts tot shirts die op een duurzame manier geproduceerd worden: op shirts vind je voor elke man wat wils. Het scoren van een cadeau voor jouw vader, zoon, vriend of man was nog nooit zo makkelijk. 

  herencadeaus

1. duurzame tip 

Dit model van Alan Red is het perfecte cadeau voor de bewuste heren onder ons. Deze basic is namelijk op een ecologische manier vervaardigd en bestaat voor 94% uit bamboe. 

 

2. sportief het jaar uit 

Naast cadeaus en tijd met familie staat er in de decembermaand vaak nog iets anders centraal: heel veel lekker eten. Om toch nog een beetje fit het jaar uit te gaan, herinnert dit shirt van Björn Borg hem aan een bezoek aan de sportschool. 

 

3. de casual man

Het is groen met oranje, valt qua fit normaal en is verre van basic: we hebben het hier over dit kleurrijke exemplaar van Superdry

 

4. perfecte basic 

De perfecte basic? Die heb je met dit model van Alan Red gevonden. Dit zwarte shirt heeft een ronde hals en komt ook nog eens met twee stuks tegelijk. 

 

5. lange mouw tegen de kou

Winterse temperaturen vragen om lange mouwen. Dit model van Tommy Hilfiger is gemaakt van 100% katoen en zal zeker in de smaak vallen. 

 

Zit jouw favoriete cadeau er niet tussen? Neem dan een kijkje op onze grote broer sokken.nl voor een pagina vol met cadeaus, zoals de giftboxen hieronder:  

 Tommy Hilfiger giftbox  
24,95 
 Happy Socks giftbox
29,95 
 Alfredo Gonzales giftbox 
29,95  


shop sokken

Tip: omdat de Sint veel pakjes online bestelt is het rond de decembermaand wat drukker bij de post. Voorkom teleurstelling en geef op tijd je verlanglijstje door aan Sinterklaas.

onze shops