Actie: gratis sportboxer bij deze Björn Borg sportshirts!

Okay, eerlijk: als je nu nog aan je summer body moet beginnen, ben je wellicht een beetje aan de late kant. Maar het is natuurlijk nooit écht te laat om de fitste versie van jezelf te worden! Daar weet sportmerk Björn Borg alles van, dus zorgden we in samenwerking met hen voor een sportieve actie. 

BB performance

gratis sportboxer

Bij aankoop van een van de geselecteerde sportshirts van Björn Borg krijg je nu namelijk een bijpassende sportboxer ter waarde van 19,95 cadeau. Beide komen uit de populaire Performance-lijn van Björn Borg, waar het merk zijn meest sportieve items presenteert. Alle Performance shirts én boxers zijn gemaakt van luchtige en vochtregulerende materialen zoals microfiber en ook bij de pasvormen wordt extra aandacht besteed aan sportieve doeleinden. 

kies een kleur

De gratis boxer die je ontvangt is lekker basic zwart, maar voor het shirt heb je wel wat meer keuze: donkerblauw, donkergroen en zwart. Deze sportshirts komen regelrecht uit de nieuwste najaarscollectie en dat zie je - met een van deze klassieke kleuren én de bijpassende boxer maken we jouw fit life ook nog eens extra stijlvol. Voor de actie geldt trouwens op = op, dus kies je lievelingskleur nu er nog genoeg aanbod is!

shop nu

onze shops