Altijd zomer in je Shiwi T-shirt

Bezig met laden...

Weer of geen weer: bij Shiwi is het altijd zomer. En dat is leuk, want zo draag jij het hele jaar een door een print waar je blij van wordt. Nog leuker: bij ons vindt je niet langer alleen zwembroeken en ondergoed van Shiwi, want ook het Shiwi T-shirt is een feit. Dat maakt sweater weather niet langer een geldig excuus!

Shiwi T-shirt

the sunshine brand

Shiwi wordt ook wel the sunshine brand genoemd. Je kunt er dus van uitgaan dat elk shirt dat je bij ons online ziet zon, zee en strand ademt. Precies zoals je van dit zomerse merk gewend bent. Check de details maar! Een klein palmboompje op de borst, een zonsondergang op je buik of een mega zeekreeft op je rug... We beloven dat we elke zomer weer iets anders tofs voor je in petto hebben.

Hollandse kwaliteiten

Hoewel dit merk aan alle kanten tropisch is, komt Shiwi gewoon uit ons koude Nederland. Maar door die Hollandse roots weet dit merk precies wat jij belangrijk vindt: een goede kwaliteit voor een goede prijs. Je steekt je natuurlijk het liefst geheel in Shiwi style en daarom is combineren zo leuk. Een nieuw Shiwi shirt met een bijpassende Shiwi zwembroek en daaronder een Shiwi boxershort shop je nog voordeliger met onze 5% combi-korting.

Klinkt goed in de oren, toch? Shop hieronder snel je nieuwe Shiwi T-shirt.

verder naar Shiwi T-shirts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops