Cadeau-inspiratie voor Sinterklaas en Kerstmis

Bezig met laden...

Sinterklaas is nog niet eens geweest of Kerstmis staat alweer voor de deur. En voor het zover is, moet er nog het een en ander gebeuren. Wat dacht je van cadeaus kopen? Met onze sint- én kerstcadeau ideeën heb je binnen no time iets moois onder de boom liggen. Of in de zak van Sinterklaas. Hoe dan ook, dit is alles wat je nodig hebt voor een mooie decembermaand. Bestel op tijd je decembercadeaus en wij pakken ze gratis mooi voor je in.

T-shirt cadeau

Dit jaar geef je geen nutteloze cadeautjes, maar iets waar je vader, moeder, zoon of vriendin echt iets aan heeft: een shirt. Merken als Jack & Jones en Tommy Hilfiger hebben genoeg sweaters voor een warme kerst. Of wat dacht je van een fijne top voor dames? En ben je op zoek naar een last minute sinterklaascadeau voor jongens? We durven te wedden dat er tussen onze Calvin Klein shirts iets moois zit.

heren
79,90
dames
26,95
jongens
26,90

verder naar alle shirts

ondergoed cadeau

Teveel ondergoed bestaat niet en daarom is boxers cadeau doen áltijd een goed idee. Ons broertje boxers.nl heeft ze in overvloed! Een goedgevulde Björn Borg giftbox tussen het herenondergoed, damesondergoed van ten Cate (hey, dat past perfect bij de top hierboven!) en kidsondergoed van bijvoorbeeld Jack & Jones. Ho, ho, ho!

heren
129,95
dames
19,95
jongens
12,95

verder naar alle boxers

sokken cadeau

Tja, clichés zijn er natuurlijk niet zomaar: sokken doen het altijd goed. Als jouw cadeaubudget nog niet is overschreden moet je dus zeker een sokkencadeau toevoegen. De ultieme kerstcadeaus zijn natuurlijk kerstsokken, maar ook klassieke paren – zonder foute kerstprints – hebben we voor je. Perfect voor Sinterklaas én Kerstmis. Wat dacht je van deze cadeau ideeën?

heren
29,99
dames
18,95
kinderen
19,95


verder naar alle sokken

 

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops