x

winter sale - tot 50% korting op je favoriete merken

Cadeau-inspiratie voor Sinterklaas en Kerstmis

Bezig met laden...

Je kent het wel: Sinterklaas is nog niet eens geweest of Kerstmis staat alweer voor de deur. En voor het zover is, moet er nog het een en ander gebeuren. Wat dacht je van cadeaus kopen? Met onze sint- én kerstcadeau ideeën heb je binnen no time iets moois onder de boom liggen. Of in de zak van Sinterklaas. Hoe dan ook, dit is alles wat je nodig hebt voor een mooie decembermaand:

T-shirt cadeau

Dit jaar geen nutteloze cadeautjes, maar iets waar je vader, moeder, zoon of vriendin echt iets aan heeft: een shirt. Merken als Jack & Jones en Hugo Boss hebben genoeg sweaters voor een warme kerst. Of wat dacht je van een fijne top voor dames? En ben je op zoek naar een last minute sinterklaascadeau voor jongens? We durven te wedden dat er tussen onze Calvin Klein shirts iets moois zit.

heren
35,-
dames
25,50
jongens
31,90

verder naar alle shirts

ondergoed cadeau

Teveel ondergoed bestaat niet en daarom is boxers cadeau doen áltijd een goed idee. Ons broertje boxers.nl heeft ze in overvloed! Een goedgevulde Björn Borg giftbox tussen het herenondergoed, damesondergoed van ten Cate (hey, dat past perfect bij de top hierboven!) en kidsondergoed van bijvoorbeeld Muchachomalo. Ho, ho, ho!

heren
124,95
dames
22,50
jongens
27,95

verder naar alle boxers

sokken cadeau

Tja, clichés zijn er natuurlijk niet zomaar. Als jouw cadeaubudget nog niet is overschreden moet je zeker een sokkencadeau toevoegen. De ultieme kerstcadeaus zijn natuurlijk kerstsokken, maar ook klassieke paren – zonder foute kerstprints – hebben we voor je. Perfect voor Sinterklaas én Kerstmis. Wat dacht je van deze cadeau ideeën?

heren
39,95
dames
19,99
kinderen
29,95


verder naar alle sokken

Omdat Sinterklaas en de Kerstman veel online bestellen is het in december extra druk bij de post. Voorkom teleurstelling en bestel op tijd je decembercadeaus. Dan pakken onze inpakelfjes ze gratis mooi voor je in.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops