De 6 leukste shirts uit de Tommy Hilfiger collectie 

De lente is in volle gang en dat betekent dat de T-shirts weer een prominente plek in je kast verdienen. Kom je er bij het reorganiseren van je kast achter dat je nog wel een paar nieuwe shirts kan gebruiken? Geen paniek, op shirts.nl stromen de nieuwe collecties binnen. Met als nieuwste toevoeging de (logo)shirts van Tommy Hilfiger. Wij selecteren de zes leukste modellen zodat jij alleen nog maar je favoriet hoeft te kiezen om je kledingkast zomerproof te maken! 

tommy hilfiger nieuwe collectie

1. typisch tommy

Meer Tommy Hilfiger dan dit frisse exemplaar ga je het niet krijgen. Door het logo in een boog te ontwerpen is dit model sportief met een speelse twist. 

2. zomerkriebels

Nog geen zomerkriebels? Als je dit shirt in de ochtend uit je kast haalt gaat dat helemaal vanzelf. Het model valt met de frisse gele kleur gelijk op tussen de verder blauw, wit en grijze collectie. 

3. matchen maar

Dit T-shirt met handgeschreven logo is er in drie verschillende kleuren. En dan is er ook nog een dames en een heren variant. Zie jij jezelf al lopen met je vriend of vriendin naast je in hetzelfde shirt? In je winkelmandje en matchen maar! 

4. de basic

De basic die overal mee te combineren is: het blauwe T-shirt met ronde hals. Met dit model, met het klassieke Tommy Hilfiger logo, weet je dat je altijd goed zit en stijlvol de zomer doorkomt. 

5. boys, boys, boys

De keuze is nog niet reuze, maar de eerste Tommy Hilfiger shirts voor jongens staan online. Shop dit fijne duo in blauw en wit of grijs en wit. 

6. musthave 

Natuurlijk mag het witte T-shirt niet in je zomerse garderobe ontbreken. Voeg er een Tommy Hilfiger logo in de kleuren van het merk aan toe en jij bent klaar voor de zomer. 

Nieuwsgierig naar de rest van de Tommy Hilfiger collectie? Bekijk hier alle modellen voor heren en dames en maak je T-shirt collectie compleet. 

tommy hilfiger nieuwe collectie

onze shops