De leukste T-shirts met prints voor heren

Bezig met laden...

Die effen shirts van je zijn handig, maar leuk? Mwah, daarvoor moet je toch echt bij de shirts met prints zijn. Zeker als je zoekt naar dat ene supervrolijke en originele exemplaar. Gelukkig zit je hier voor een casual shirt met print goed. Heel goed zelfs, want we hebben hieronder al vijf voorbeelden van T-shirts met print voor heren. Welke print is jouw nieuwe favoriet?

1. het bloemen shirt

Hawaii is er niks bij. In een heren T-shirt met een print van tropische bloemen duurt de zomer eindeloos. Dus gewoon aantrekken die handel, zelfs in de winter!

AOP pocket O-hals shirt zwart

2. het logoshirt

Een all time favorite als je het ons vraagt: het logoshirt wordt eindeloos gepspot onder hippe mannen. En Tommy Hilfiger weet precies hoe het moet.

3. het gestreepte shirt

Ook altijd goed in de wereld van shirts met print is het gestreepte exemplaar. Deze van Jack & Jones is duurzaam én heeft een stoer design.

4. het camouflage shirt

De camouflagetrend is nog lang niet van plan om weg te gaan. Zoek je een zwart shirt met print? Dan is dit T-shirt hieronder een heel toffe optie.

Björn Borg camouflage shirt

5. het T-shirt met dierenprint

Een beetje speels mag jouw T-shirt met print best zijn. Shiwi heeft verschillende back print shirts, waaronder deze met dierenprint achter- én voorop.

Shiwi T-shirt met dierenprint

Dit zijn onze vijf favoriete prints, maar natuurlijk valt er nog veel meer te zien. Check onze pagina met casual shirts en filter aan de linkerkant even op print. Wedden dat er een nieuw shirt met print voor je tussen zit?

verder naar casual shirts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops