Deze leuke prints moeten mee je koffer in

Deze week is het ultra-heet! Als jij liever binnen de koelte opzoekt is het een goed idee om tussendoor je laptop, mobiel of whatever er eens bij te pakken. De vakantie staat voor de deur, dus moet je snel zijn met het binnenhalen van nieuwe shirts. Wij hebben een mooie verzameling van de leukste prints die echt mee je koffer in moeten.

 

altijd zomer

Het is altijd zomer in de ogen van everyone die jij op je volgende vakantiebestemming tegenkomt. Ze kunnen namelijk niet om je heen als jij hiermee een stel vrolijke vogels bij je draagt. Een ander Superdry shirt dat het ultieme vakantiegevoel uitstraalt is dit met ijsjes bedekte exemplaar. Om je vingers bij af te likken! Nagekeken word je vooral met dit Diesel shirt, vanwege het golvende logo op de rug.

palmboomtrend

Tussen alle zomerprints springt één opdruk er echt uit. Shirts met palmbomen zijn namelijk helemaal de trend dit jaar. Bij Brunotti heb je keuze uit tropisch roze en blauw met kleine palmboompjes. Ook blauw is het kleine, onbewoonde eiland op dit sunset ontwerp, waarvoor O’Neill alle credits krijgt. En dan is er deze nog: een all-overprint vol kleuren die je niet snel vergeet.

houd het tijdloos

Naast al die leuke dessins kan de kledingkast van een man niet zonder wat tijdloze shirts. No way dat die saai zijn: kijk eens naar de gele kleur van dit model, daarmee ben je sowieso het zonnetje in huis. Wie wel zo’n logo wil, maar zijn hele shirt in een zomerkleur niet zo ziet zitten, moet bij Calvin Klein zijn. Deze hier is grijs en hij heeft een logo in een vrolijke kleur. Je kunt ook gaan voor de altijd goede streep met shirt wolfram.

Koffers pakken en gaan met die banaan - jij bent er helemaal klaar voor. Wil je wat extra’s meenemen, zodat je ook na die zwoele zomernacht weer fris voor de dag komt? Neem dan nog een kijkje tussen alle herenshirts.

onze shops