Alle koukleumen opgelet! Ga je binnenkort op wintersport en heb je nog goede thermokleding nodig? Of ren je regelmatig een rondje door de kou en liggen er niet genoeg sportshirts in je kast? Wat jouw reden ook is, dit is het perfecte moment om voor echt warme sportshirts te kiezen: thermoshirts. Die hebben we voor je.

thermoshirts

warme sportshirts van FALKE

FALKE laat je niet in de kou staan! Dankzij het performance-materiaal zijn FALKE thermosirts geschikt voor alle sporten, waaronder skiën en snowboarden. De combinatie van hoogwaardige materialen zorgt voor een perfecte vocht- en temperatuurregulatie. Er zijn twee lijnen: de warm-tight en de wool-tech. De shirts uit de warm-tight lijn zijn geschikt voor middelmatige tot lage temperaturen. De wool-tech-lijn bestaat uit shirts gemaakt van natuurlijk merinowol en beschermen je tegen lage tot zeer lage temperaturen.

warme sportshirts van ten Cate

Sta jij al te blauwbekken als de temperatuur onder 15 graden zakt, maar wil je niet al te veel centen uitgeven? Dan zijn onze thermoshirts van ten Cate voor jou gemaakt. Deze thermische shirts zijn gemaakt van viloft en hierdoor zijn ze perfect voor extreme winterkou en buitensporten. Je scoort ze voor 36,95. Tip: koop er een ten Cate boxershort met extra lange pijp bij om ook je benen warm te houden en we geven je 5% combi-korting.

Met een van onze thermoshirts overleef jij de winterkou! Bekijk ze allemaal en koop je favoriet.

verder naar sportshirts