Het zoeken van goede kwaliteit T-shirts is lastig als je niet weet waar je moet kijken. ZO VEEL SHIRTS! Wij hebben er al zo'n 500 om uit te kiezen, dus hoe weet je wat de beste shirts zijn? Nou, daar helpen we je graag bij. Wij zochten uit welk van onze shirts er de afgelopen jaren het vaakst zijn besteld. En daar hebben we een lijstje van gemaakt! Dit zijn de 5 beste T-shirts voor mannen volgens onze klanten.

beste T-shirt heren

Top 5 meest verkochte shirts van shirts.nl

1. Schiesser american

Wie zoekt naar het beste shirt ooit, moet de Schiesser american shirts eens bekijken. Schiesser is een betrouwbaar merk met shirts van stevig katoen.

2. Alan Red derby

Alan Red is al jaren een van de populairste merken op shirts.nl. Vooral de Derby-lijn is geliefd en dat is best logisch: deze collectie is basic en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

3. Emporio Armani stretch logo

Een musthave voor de man die van stijl houdt, dat is het merk Emporio Armani. Scoor het bestverkochte stretch logo shirt en je loopt er volgens de laatste trends bij.

4. Alan Red vermont

Nog een Alan Red shirt! Ook broertje derby pronkt in deze lijst van beste T-shirts voor heren. Alan Red staat trouwens ook bovenaan de lijst met de beste witte shirts voor heren

5. Hugo Boss cotton

Ook Hugo Boss heeft heel fijne T-shrits voor heren. Het beste shirt volgens jullie is een 3-pack uit de classic lijn: gemaakt van 100% katoen en perfect te dragen als ondershirt.

goede kwaliteit T-shirts voor heren

De favoriete shirts van onze klanten zijn altijd van een goede kwaliteit. Wij verkopen namelijk alleen de beste merken en de beste materialen. Mocht een shirt nou toch eerder slijten dan de bedoeling is (we kunnen het ons bijna niet voorstellen) dan zoeken we natuurlijk samen met jou naar een oplossing. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit T-shirts voor mannen. Kijk maar eens naar onze mooie score van een 9,6 op Trustpilot!

verder naar alle herenshirts