FALKE houdt je warm deze winter

Alle koukleumen en wintersportliefhebbers opgelet. FALKE introduceert een nieuwe lijn met shirts, die jou deze winter warm gaan houden. Sta jij al te blauwbekken als de temperatuur onder 15 graden zakt? Dan is deze lijn voor jou gemaakt. Maar ook alle skiërs en snowboarders onder ons zullen fan zijn, want thermo ondergoed was nog nooit zo stijlvol.   


FALKE shirts

technische praat 

Oke, met de nieuwe shirts van FALKE overleef jij de winterkou. Maar hoe dan? Dit heeft onder andere te maken met de combinatie van hoogwaardige materialen die zorgen voor een perfecte vocht- en temperatuurregulatie. Er zijn twee lijnen: de warm-tight en de wool-tech. De modellen uit de warm-tight, zoals dit korte mouwen shirt, zijn geschikt voor middelmatige tot lage temperaturen. De wool-tech-lijn bestaat uit twee verschillende longsleeve modellen, een met rits en een zonder rits, beide gemaakt van natuurlijk merinowol. Dit heerlijke spul beschermt tegen lage tot zeer lage temperaturen. 

van top tot teen in FALKE 

Bovenlichaam warm? Check. Onderlichaam… Ook daar hebben we een oplossing voor! Je maakt je thermo outfit namelijk compleet met een onderstuk uit dezelfde FALKE collectie. Van een thermische boxer tot thermische leggings, je vindt het op onze grote broer boxers.nl. Nog een fijn weetje: dankzij het performance-materiaal zijn alle modellen geschikt om als sportkleding te dragen. 

Eén ding is zeker: met FALKE ben jij klaar voor de winter!
FALKE

onze shops