Feest: onze eerste dames shirts staan online

Voor de hipste en handigste heren shirts kon je al een hele tijd bij ons aankloppen. Maar er was toch nog iets wat in onze shop ontbrak: diezelfde hippe en handige shirts voor dames. Om daar wat aan te veranderen hebben we, tromgeroffel… de allereerste dames shirts toegevoegd! Check snel van welke merken we moois voor jullie binnenhaalden.

dames shirts

simpel in basics

Eenvoudige, effen shirts: it’s all a woman needs! Of je ze nou gebruikt voor onder je nieuwe blouse of als neutrale basic boven de drukke print van je rokje. Ten Cate heeft met dit model met korte mouwen en met deze spaghetti top alles wat je zoekt. Gewoon fijne stretchkatoenen shirts zonder poespas! Bamboo Basics slaat de duurzame weg in met ontwerpen van zacht en antibacterieel bamboe. Net als bij ten Cate zijn ze er in het zwart en wit als T-shirt en als spaghetti top.

trendy met logoshirts

Naast de basics van hierboven kan een dame ook wat trendy shirts gebruiken. Tommy Hilfiger en Calvin Klein gaan de strijd met elkaar aan voor de leukste logoshirts. Zo laat Tommy zijn merk groot zien op deze logo tee en komt het embleem terug op een flag shirt. Calvin Klein pakt het wat betreft de grootte van het logo hier goed aan, terwijl je bij deze 2-pack ziet dat het merk zich ook kan inhouden met stoere letters aan de zijkant van de stof. Met welk logo pronk jij binnenkort op je dames shirt?

Maak nog gemakkelijker je keuze en bekijk hier alle soorten en kleuren onder elkaar. Het assortiment blijft groeien, dus keep following us, ladies!

dames shirts

onze shops