Geen Lacoste polo's, maar Lacoste T-shirts!

Bezig met laden...

Ben jij al jaren fan van de Lacoste polo met het krokodillenlogo op de borst en eens op zoek naar iets anders? Of ben je fan van dat krokodilletje, maar vind je een polo iets te fancy? Wij weten wat jij zoekt: het Lacoste T-shirt. Lekker casual en toch chic. 

Lacoste T-shirts heren

Lacoste T-shirt: basic of casual?

Oké, je bent eruit: jij gaat deze zomer een nieuw Lacoste shirt scoren. Maar ga je dan voor een basic shirt of voor een casual shirt? Gelukkig hebben we allebei. Of nou ja, gelukkig... Daarmee maken we de keuze natuurlijk wel ietsiepietsie lastiger. Of je scoort gewoon allebei. Dan kun je dat effen Lacoste T-shirt gebruiken als ondershirt en draag je dat casual of geprinte T-shirt op een jeans of pantalon.

hip de zomer door

Shop je zo'n casual shirt, dan heeft Lacoste verschillende toppers voor je klaarstaan. Met een 'big logo' weet je zeker dat iedereen weet welk merk je draagt. Maar stiekem zijn wij zelf ook enorm fan van de 'small logo' shirts. Mooie kwaliteit T-shirts met een mini krokodil die de katoenstof opsiert. En dat in frisse lentekleuren als lichtblauw, groen en rood. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je een T-shirt kiest dat bij jou past. En dat kunnen er gerust twee of drie zijn. Dus euh, welke Lacoste shirts zijn jouw favoriet?

verder naar Lacoste T-shirts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops