Heren opgelet: dit zijn de T-shirt trends van 2023

Bezig met laden...

Het voorjaar is van start - en dat merk je! Langere dagen, fluitende vogels, bloeiende bloemen en stijgende temperaturen. Dit is de periode om je warme sweaters om te ruilen voor luchtige zomershirts. Maar wat zijn de T-shirt trends van dit moment? In deze blog vertellen we je alles over de trends voor shirts in 2023. Extra fijn: je shopt ze direct bij ons online.

T-shirt trends heren 2023

shirt trend 1: de backprint

Heb jij ze al gespot? Shirts met backprint zijn dé trend van zomer 2023. Waar je een print normaal gesproken aan de voorkant van je shirt ziet, staat 'ie bij een backprint shirt juist achterop. Dus, stap eens uit je comfort zone en kijk eens bij de trendy backprint shirts van Shiwi.

shirt trend 2: de kleur groen

Groen is de kleur van dit seizoen! Nou is de kleur groen elk seizoen wel populair. En dat is best logisch, want groen is stoer, rustig, mannelijk en een kleur die bijna iedere man goed staat. Dit seizoen zien we opvallend veel groene herenshirts terug en dat is een goede reden om snel een groen shirt te kopen.

shirt trend 3: felle kleuren

Waar we vorig jaar juist veel aardetinten als bruin en beige zagen, mag je in de zomer van 2023 weer helemaal losgaan met felle kleuren. Van knalblauw en felrood tot opvallend roze en de trendkleur groen: alles komt voorbij. Ga je voor een shirt of voor een effen gekleurd T-shirt volgens de laatste trends?

shirt trend 4: een relaxed fit

Loungewear werd de afgelopen jaren steeds belangrijker. Heerlijk ook, met zo'n comfy sweater op de bank. Maar in de zomer is een sweater wel erg warm. Daarom geldt in de zomer een andere trend: shirts met een loose fit. Deze T-shirts zitten iets wijder en zitten daardoor heerlijk comfortabel.

In deze vier T-shirt trends voor heren loop jij er in 2023 hip bij. Krijg je spontaan zin om een nieuw shirt te kopen? Die hebben we op shirts.nl voor je.

verder naar herenshirts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops