Heren opgelet: dit zijn de shirt trends van najaar 2023

Bezig met laden...

De herfst is begonnen - en dat merk je! De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de zon verschuilt zich steeds vaker achter donkere wolken. Dit is de periode om je zomershirts om te ruilen voor warme wintershirts. Maar wat zijn de T-shirt trends van dit moment? In deze blog vertellen we je alles over de trends voor shirts, sweaters en meer voor najaar 2023. Extra fijn: je shopt ze direct bij ons online.

shirt trends heren najaar 2023

shirt trend 1: de ribstof

Structured sweaters, oftewel, truien met een structuurtje, zijn dé trend deze herfst en winter. En dat snappen we wel, want zo is een effen shirt ineens toch een stuk specialer. Wil je meedoen met deze trend? Check dan onze ribstof shirts van Tommy Hilfiger eens.

shirt trend 2: de schipperstrui

Het maakt niet uit of je hem nou een schipperstrui of een half zip trui noemt. Deze trui is hoe dan ook helemaal hot. Hij heeft een kraag met een rits en zit daarmee tussen een sweater en een vest in. En zeg eens eerlijk: deze versie is chic en casual tegelijkertijd.

shirt trend 3: rustige kleuren

Waar we in de zomer juist losgingen met felle kleuren, pakken we het in het najaar van 2023 iets rustiger aan. Effen shirts in kleuren als bruin, zwart, wit en donkergroen spot je deze herfst en winter het meest. Draag je effen sweater op je overhemd voor een feestelijke combi.

shirt trend 4: een relaxed fit

Loungewear werd de afgelopen jaren steeds belangrijker. Heerlijk ook, met zo'n comfy sweater op de bank. Daarom nemen we deze shirt trend gewoon weer mee naar de herfst en winter van 2023. Wie het echt relaxed aanpakt, kiest voor shirts met een loose fit. Deze T-shirts zitten iets wijder en zitten daardoor heerlijk comfortabel.

In deze vier shirt trends voor heren loop jij er in het najaar van 2023 hip bij. Krijg je spontaan zin om een nieuw lange mouwen shirt, een sweater of een hoodie te kopen? Die hebben we op shirts.nl voor je.

verder naar herenshirts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops