De dagen worden langer, de temperaturen stijgen en de zon laat zich steeds vaker zien. Dit is de periode om je warme wintershirts uit je kast te halen en ruimte te maken voor zomershirts. Maar wat zijn de T-shirt trends van dit moment? In deze blog vertellen we je alles over de trends voor shirts in het voorjaar en de zomer van 2024. Extra fijn: je shopt ze direct bij ons online.

shirt trends heren voorjaar/zomer 2024

shirt trend 1: structured shirts

Structured shirts, oftewel, shirts met een structuurtje, zijn dé trend deze lente en zomer. En dat snappen we wel, want zo is een effen shirt ineens toch een stuk specialer. Wil je meedoen met deze trend? Check bijvoorbeeld onze shirts van Tommy Hilfiger eens.

shirt trend 2: neonkleuren

Hou je er wel van om op te vallen? Dan hebben we goed nieuws: neonkleuren zijn terug van weggeweest! In onze nieuwe collectie van O'Neill zie je de shirts al voorbijkomen en deze zijn perfect om dit voorjaar te shoppen. Ga je voor neongroen of voor knaloranje?

shirt trend 3: aardetinten

Neonkleuren zijn in, maar wist je dat aardetinten ook helemaal 2024 zijn? Effen shirts in het beige, bruin, terracotta, lichtblauw en grijsgroen ga je deze zomer vaak spotten. Combineer je shirt met een linnen short of dunne pantalon en je bent klaar voor de zomer.

shirt trend 4: een relaxed fit

Loungewear is al een aantal jaren in de mode. Dat is fijn, want loungewear zit heerlijk. We nemen deze shirt trend dus gewoon mee naar 2024. Wie het echt relaxed aanpakt, kiest voor shirts met een loose fit. Deze T-shirts zitten iets wijder en zijn daardoor heerlijk comfortabel.

shirt trend 5: de polo

Op de catwalk zien we de damespolo bij verschillende grote merken voorbijkomen. Maar ook heren kunnen hun polo uit de kast trekken. Kies hem in een neonkleur of aardetint (want hey, dat zijn de trendkleuren van 2024) en je weet zeker dat je goed zit.

In deze vijf shirt trends voor heren loop jij er in 2024 hip bij. Krijg je spontaan zin om nieuwe korte mouwen shirts of poloshirts te kopen? Die hebben we op shirts.nl voor je.

verder naar herenshirts