Hooray, de eerste jongens shirts op shirts.nl!

Primeurtje: vanaf nu vind je niet alleen toffe merkshirts voor heren en dames, maar ook jongens shirts op shirts.nl. En daar zijn wij heel blij mee en jij ook. Want dat betekent dat je hele familie in matching shirts over straat kan - yippie! Geloof ons, vanaf nu is niet alleen de vader en zoon zwembroek, maar ook het vader en zoon shirt een ding.

Calvin Klein & Tommy Hilfiger kids

Voor onze allereerste jongens T-shirts zijn we begonnen met het online knallen van twee favoriete merken: Calvin Klein jongens en Tommy Hilfiger jongens. Bij hen draait alles om logo’s en die komen, no surprise, ook volop terug. Tommy Hilfiger haalt zijn flag logo lekker subtiel naar de jongens shirts en Calvin Klein doet dit met een kleine CK opdruk. Maar zoals je op dit shirt ziet is Calvin Klein ook van een groter logo niet vies. Geen probleem, want zo kan niemand er omheen dat je zoon nu al smaak heeft!

vader, moeder en zoon shirts

Waar zoon die goede smaak vandaan haalt? Van zijn twee grote voorbeelden: paps en mams. Hoe leuk is het dan als je een matching vader en zoon shirt of moeder en zoon shirt kunt shoppen?! Dat kan dus, want alle jongens T-shirts hebben wat weg van de grote, volwassen varianten. Shop onze favoriete combi’s hieronder of neem een kijkje tussen alle jongens T-shirts.

heren
33,95
dames
35,-
jongens
28,95
heren
39,90
dames
29,90
jongens
26,90

onze shops