In een Napapijri shirt kun jij de hele wereld aan

Bezig met laden...

How, halt! Laat alles uit handen vallen en stop met wat je dan ook maar aan het doen bent. We hebben nieuws. Heel goed nieuws! Er staat een nieuw merk online op shirts.nl en dat is er eentje waar wij (en jij!) heel blij van worden. We hebben het over Napapijri. In deze blog lees je alles wat je héél graag over de Napapijri shirts voor heren wilt weten.

Napapijri shirt heren groen

wie is Napapijri?

Nou, als je het heel letterlijk neemt, Napapijri betekent 'poolcirkel'. Het merk haalde zijn inspiratie uit geweldige landschappen en ruige berggebieden. Daar komt ook de Noorse vlag uit het logo vandaan. En we snappen: dat klinkt best koud allemaal. Klopt ook wel, want het wereldse Napapijri is superbekend om zijn warme winterjassen. Maar gelukkig heeft dit merk ook een stel hele toffe T-shirts. En die passen dan weer heel goed op shirts.nl.

Napapijri shirt heren zwart

het Napapijri T-shirt

Napapijri is maar wat goed in het maken van outdoor kleding en daar haal jij je voordeel uit. Het Napapijri shirt is van de allerbeste kwaliteit: het stevige materiaal kan gerust tegen een stootje (pluspunten!). Maar ook de trends van nu snapt Napapijri als de beste (nog meer pluspunten!). Innovatie is bij Napapijri écht 'een ding'. Geen wonder dat je regelmatig een man met een Noorse vlag op de linkerborst ziet rondlopen.

shop de collectie

Wil jij dat nou ook? Zo'n Noorse vlag op je shirt? Komt goed uit, want we hebben dit merk + een mooie selectie T-shirts voor heren nieuw voor je online gezet. Naast een klein embleem kun je ook gaan voor een grote Napapijri tekst of, speciaal om in de zomerstemming te komen, voor iets vrolijks uit de voorjaarscollectie. Whaaa! Wij zijn fan. Jij ook? Kijk dan snel of er ook een mooi Napapijri herenshirt voor jou is.

verder naar alle Napapijri shirts

Search engine powered by ElasticSuite
stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops