Heb je je favoriete outfit bijna compleet, sta je nog minutenlang voor de spiegel te twijfelen. Waar ieder ander verstand lijkt te hebben van mode matchen, heb jij er geen kaas van gegeten. Want hoe combineer je jouw T-shirts het best? En welke kleur shirt combineer je boven welke kleur broek?  No stress! Wij helpen je gewoon een handje: dit T-shirt past het best bij jouw outfit.

1. groen shirt combineren

Groen is de kleur van de natuur en van energie. Donkergroen past heel goed boven een beige pantalon, maar gelukkig is groen ook boven andere kleuren goed te combineren.

2. beige shirt combineren

Beige is een neutrale kleur en straalt daarom rust en kalmte uit. Zet 't door in je outfit met andere aardse bruintinten, donkergroen of wit.

3. oranje shirt combineren

Oranje is de kleur van optimisme – en van Nederland natuurlijk. Combineer je oranje shirt boven een jeans, groene broek, grijze broek, witte broek en zwarte broek.

4. rood shirt combineren

Rood: de kleur van passie en liefde! Een rood shirt geeft met zijn vurige imago kracht aan je outfit, dus het is prima om voor een neutrale blauwe of grijze jeans te kiezen.

5. roze shirt combineren

Vraag jij je af: welke kleur shirt past op een grijze of groene broek? Roze is het antwoord! Deze zachte kleur kan zowel in de heren- als damesgarderobe niet ontbreken.

6. blauw shirt combineren

Met een donkerblauw shirt en een beige pantalon ben je verzekerd van stijl. Lichtblauw past weer goed bij grijs of wit. Pas wel op met je jeans en kies niet voor dezelfde blauwtint.

 

7. zwart shirt combineren

Zwart is een alleskunner. Deze donkere, mystieke kleur laat felle kleuren spreken, maar ook zwart op zwart is een stoere modetrend.

8. grijs shirt combineren

Grijs kan worden gezien als saai en daarom is het des te belangrijker dat je een grijs shirt goed combineert. Wat dacht je van een stoere blauwe jeans en een mooie blazer?

9. wit shirt combineren

Van felgekleurd tot zwart: een wit shirt past letterlijk boven elke kleur broek en pantalon. En welke kleur T-shirt draag je onder je overhemd? Tja, wit natuurlijk!

 

Welke kleur shirt maakt jouw outfit compleet? Shop alle kleuren op onze pagina met herenshirts of damesshirts.