Klaar voor het voorjaar: de 6 leukste korte mouwen shirts

Bezig met laden...

De zon schijnt, de vogels fluiten en je winterjas mag terug de kast in. Dat kan op shirts.nl maar een ding betekenen: dit is het perfecte moment om T-shirts met korte mouwen in te slaan! Gelukkig stromen de allereerste voorjaarsshirts nu bij ons binnen en hebben wij, om keuzestress te voorkomen, de zes leukste onder elkaar gezet.

1. ice, ice, baby

Op zoek naar een verfrissend shirt om met dit warme weer in af te koelen? Als je het ons vraagt is dit duurzame ijsjesshirt de ultieme voorjaars- en zomerknaller.

2. altijd goed

Dit shirt is niet alleen deze lente, maar ook nog verder daarna een hit. Alle ingrediënten voor een tijdloos shirt zijn er: hij is wit, hip, nog redelijk basic en hij heeft een groot Calvin Klein logo.

3. tripje Hawaï

Nu een tripje Hawaï er in real life even niet in zit, nemen wij je wel in gedachten mee. Een shirt met palmbladeren en bloemen geeft gewoon alsnog dat fijne vakantiegevoel.

4. fris en fruitig

Net als het allereerste T-shirt in dit rijtje is ook deze topper duurzaam en perfect voor de lente. De frisse kleur doet al genoeg, maar het Tommy logo maakt dit shirt helemaal af.

5. kleur gezocht?

Voor wat kleur in je kledingkast kijk je even bij de nieuwe Superdry collectie. Zo kan een groen shirt je outfit bijvoorbeeld in een handomdraai opfleuren.

6. under the palm trees

Tja, hier is eigenlijk geen verdere uitleg voor nodig. Als wij het hebben over palmbomen denk jij natuurlijk direct aan mooi weer. In dit Björn Borg shirt, zonnebril op, cocktail erbij... Zie je het al voor je?

O-hals shirt palm blauw

Meer shirts nodig om het voorjaar mee door te komen? Spiek dan tussen alle korte mouwen shirts.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops