Logoshirts van je favoriete merken: deze moet je hebben

Bezig met laden...

Het is je vast niet ontgaan: logoshirts zijn al enkele jaren onderdeel van Nederlands straatbeeld. And there here to stay! Een echte fan draagt zijn lievelingsmerk namelijk op zijn T-shirt, het liefst zelfs zo groot mogelijk. Wij helpen je met het uitzoeken van het mooiste T-shirt met logo. Klaar voor een flinke dosis merkenliefde?

1. Jack & Jones logo

Jack & Jones staat nog helemaal niet zolang bij ons online, maar heeft het al helemaal gemaakt. Dit populaire (en betaalbare!) merk rockt het merklogo in grote witte letters.

2. Calvin Klein logo

Een heerlijke klassieker die we niet NIET in dit lijstje kunnen opnemen is Calvin Klein. Het shirt hieronder is een van onze favorieten. Zie je jezelf al lopen met die grote CK letters op je borst?

3. Superdry logo

Waar we Superdry kennen van zijn Japanse graphics heeft dit merk dus ook gewoon T-shirts met eenvoudige merklogo's. Waarvoor je gaat is up to you.

4. Hugo Boss logo

Wie zegt dat je logo moet opvallen? Je kunt het ook subtiel aanpakken: draag gewoon een kleintje op je borst, zoals met dit Hugo Boss shirt.

5. Tommy Hilfiger logo

Eén logo op je shirt is leuk, tientallen logo's is nog veel leuker! En tsja, niemand kan er meer omheen welk merk nou eigenlijk je lieveling is. Tommy Hilfiger natuurlijk.

6. Napapijri logo

Echt goed voorbereid zijn op het komende najaar? Dan ga jij niet voor het logo T-shirt, maar voor de logo sweater. Napapijri heeft ze in alle kleuren.

 

Nog niet genoeg logoshirts gezien? verder naar logo shirts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops