Loungewear voor ultiem thuiscomfort!

Fijne shirts boxers + sokken = loungen to the max! Want heus, veel meer heb je in deze quarantainetijd niet nodig om het jezelf een beetje comfortabel te maken. Op die zak chips en liters koffie na dan, hè. Als jij dat regelt, regelen wij de beste chilloutfit voor je. Met deze items kom je een heel eind:

1. Calvin Klein loungewear

Hoewel jij je Calvin Klein shirts het liefst aan heel de wereld laat zien, heeft dit merk ook moois voor een dag op de bank. Wat dacht je van een sweater met bijpassende zwarte boxers en sokken?

2. Tommy Hilfiger chilloutfit

Ook bij Tommy Hilfiger zit je voor je nieuwe quarantaine outfit goed. Want geef toe, jij ziet jezelf vast wel zitten in een sweater met matching sokken en de meest comfortabele wijde boxer ooit.

3. Bamboo Basics comfortvibes

Je kunt er in gamen, je kunt er in netflixen, je kunt er in slapen... Met deze bamboe look van Bamboo Basics kun je praktisch alles. En dat wil je ook het liefst, want zachtere items vind je zelden.

 

4. Hugo Boss quarantainelook

Dat thuiswerken prima lukt in loungewear, bewijst Hugo Boss. Terwijl je in een doodnormale sweater zoomgesprekken voert, ziet geen enkele collega je ietwat blote onderkant met een boxershort en sokken.

Meer loungewear nodig? Ga dan nog even naar al onze herenshirts én lees onze blog over sokken onder je quarantaine outfit.

verder naar heren shirts

onze shops