Maak je festivaloutfit compleet met deze shirts

Zon, drankjes, muziek en... een toffe outfit: zo moet een festivaldag eruit zien. Nu het festivalseizoen begonnen is en het weer eindelijk een beetje meewerkt, wordt het tijd om eens op zoek te gaan naar het perfecte T-shirtHeb je bij dat laatste nog een beetje hulp nodig? Wij zetten vijf shirts op een rij waarmee het sowieso een geslaagd feestje wordt.

1. statement

Ga voor dit toffe logoshirt van Diesel en je bent tegelijk stijlvol (want: zwart) en opvallend (want: logo). Met de ondertitel 'only the brave' belooft het trouwens een interessante dag te worden.

2. helemaal hip

Mooi design? Check. Lekker kleurtje? Check. Volgens de laatste trends? Check. Als dit geen perfecte toevoeging is aan jouw festivaloutfit, weten wij het ook niet meer.

3. niet te missen

Brunotti vond het wel best: met een all-over palmenprint kom je namelijk toch wel in de stemming. Trek deze aan naar je favoriete zomerfestival en het feestje kan beginnen.

4. kies voor kleur

Om dit kleurrijke shirt kan geen enkele festivalganger heen. Mocht je je vrienden kwijt zijn, dan hebben ze jou in ieder geval snel weer gevonden: zoek het meest kleurrijke logo!

5. logoliefde

Ook op een festival kan hij natuurlijk niet ontbreken: het logoshirt van Calvin Klein, zonder twijfel een van de hipste keuzes van 't moment. Deze komt zelfs uit de nieuwe collectie!

Meer toffe shirts zien? Kijk bij alle herenshirts!

onze shops