Het nieuwe jaar is van start! Dat betekent dat jij een nieuwe kans hebt om alles uit jezelf te halen op het gebied van sporten. En zeg eens eerlijk: bij een nieuwe challenge, wil je het liefst ook een nieuwe sportoutfit inslaan, toch? Dat kan geregeld worden. Wij hebben namelijk de leukste sportshirts, sportboxers en sportsokken onder elkaar gezet. Je rekent ze in één winkelmand af én krijgt 5% combi-korting. Dat is pas een leuke manier om het nieuwe jaar goed te beginnen!

sportshirts heren

sportshirts

De blikvanger van jouw sportoutfit is natuurlijk je sportshirt. Met een hip logoshirt van Björn Borg weet je zeker dat je dat je er volgens de laatste trends bijloopt, terwijl een FALKE thermoshirt heerlijk warm is in de winter. Sportshirts zijn gemaakt van stretchy en vochtdoorlatend microfiber en zijn daardoor onmisbaar.

Björn Borg
29,95
Björn Borg
34,99
FALKE
59,95

verder naar sportshirts

sportsokken

Sportsokken zijn sinds enkele jaren belangrijker geworden dan ooit. De hippe man kent zijn merken en kiest in de sportschool voor sportsokken van PUMA, New Balance of FILA. Wie de technische specs belangrijker vindt, gaat voor goede FALKE sportsokken of compressiesokken van Bamboo Basics.

PUMA
7,99
Bamboo Basics
26,95
FALKE
17,95

verder naar sportsokken

sportboxers

De basis van je sportoutfit is minstens zo belangrijk als de rest. Draag daarom tijdens het sporten een speciale sportboxershort. Een sportboxer is gemaakt van het materiaal microfiber, dit is een ander materiaal dan bij een alledaagse boxer. Hierdoor is je sportondergoed vochtdoorlatend, voelt het licht aan en knelt het niet.

PUMA
21,99
Björn Borg
79,95
Adidas
29,95

verder naar sportboxers