Matching couple shirts voor hem en haar

Bezig met laden...

Twinning = winning, of je nou thuis op de bank chillt of buiten loopt. Niets laat duidelijker zien hoeveel jullie van elkaar houden dan matching T-shirts. Oké, misschien is het een ietsiepietsie beetje fout, maar het is ook vooral heel cool. Geef toe: jij wilt dit hebben! Dit zijn onze couple shirts van dit moment:

1. twinning Hilfiger

Het wordt nóg duidelijker wat jullie lievelingsmerk is als jullie 'm allebei groot op je borst hebben. Tommy Hilfiger it is!

 

2. matching Calvin Klein

Meer een Calvin Klein fan? Ook daar vind je jouw perfecte couple shirts. In deze hieronder weet je zeker dat je er hip bijloopt.

3. couples met een klein logo

Van niet zo subtiel, gaan we naar kleine logo's. Want als je niet zo van de obvious logoshirts bent, dan is er altijd nog dit matching T-shirt.

4. een match in CK 

Vind je een twinning shirt toch net iets te gek? Dan hebben we deze CK shirts voor je. Wel matching, maar dan net even anders!

Houd shirts.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van alle couple T-shirts. Liever van top tot teen gematchd? Lees dan ook onze blog op sokken.nl over matching sokken.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops