Nieuw op shirts.nl: de allerfijnste basics van ten Cate

Kijk eens aan! Een van de toppers onder de basic T-shirts meldt zich: vanaf nu kun je namelijk de shirts van ten Cate in ons assortiment vinden. Dit nuchtere merk staat voor Hollandse eenvoud, maar heeft ook wat speciaals te bieden...

ten cate

lekker basic

Eerst even over die Hollandse eenvoud, dan, want die behoeft nog wel wat toelichting. Bij ten Cate zijn ze fan van een T-shirt dat je eigenlijk in alle situaties wel aan kunt: onder een overhemd, op een spijkerbroek, naar je werk of tijdens het chillen. Een effen shirt maakt dat allemaal mogelijk en dus werd dat the way to go. Maar dat wil niet zeggen dat je bij ten Cate gewoon een simpel shirtje voorgeschoteld krijgt. Door jarenlange ervaring en talloze innovaties zijn zowel de pasvorm als het materiaal en de looks geoptimaliseerd tot het ultieme basic T-shirt dat iedere man wil hebben.

maar niet zomaar basic

Speaking of materiaal: daar heeft ten Cate ook nog het een en ander over te vertellen. In de collectie vind je namelijk een paar kwalitatieve bamboe T-shirts die behalve ontzettend zacht ook nog eens extra absorberend zijn. Ook is ten Cate begonnen aan een missie om voorzichtiger met de wereld om ons heen om te gaan. Een paar T-shirts in de collectie zijn daarom gemaakt van duurzaam, biologisch katoen, zodat jij ook bij dit merk een bewuste keuze kunt maken.

Bekijk alle shirts van dit nieuwe merk hier!

bamboo
19,95
long 2-pack
34,95
organic 
19,95

ten Cate

onze shops