Nieuw seizoen, nieuwe Brunotti T-shirts

Bij Brunotti is het altijd zomer. En da's ook niet zo gek bij een surfersmerk, maar wel hartstikke handig. Zo heb jij altijd de zomer in je bol én loop je het hele jaar door met prints op je borst - ook als het weer je even in de steek laat. Om het shoppen van Brunotti T-shirts nog leuker te maken, dropten we alvast de nieuwe collectie. Bewonder en aanschouw ;)!

zomer in je Brunotti shirt

Brunotti is dol op frisse en vrolijke T-shirts en daarom zijn wij zo dol op Brunotti. Hieronder zie je al hoe basiskleuren net effe worden opgevrolijkt met een gekleurd printje. We kunnen hieronder natuurlijk niet alles laten zien, maar we kunnen je wel beloven: zelfs felgekleurde shirts zijn van de partij. En naast de prints waar we allemaal zo van houden, heeft Brunotti nu ook de wat meer basic T-shirts aan zijn collectie toegevoegd. Die zijn met hun organische katoen nog duurzaam ook!

tim tape logo
19,99
tim surf
19,99
axle
24,99

nog meer zomer: de Brunotti zwembroek

Voor een beachwear-look red je 't natuurlijk niet met een shirt alleen. Echte zomerkriebels krijg je met een bijpassende zwembroek. Gelukkig hebben we daar ons broertje zwembroeken.nl voor. Bij elk T-shirt is uiteindelijk wel een matchende Brunotti zwembroek te vinden. Misschien is de duurzame cruneco wel iets voor je, of een effen hester zwemshort. Of ben je meer van de zwemboxers? Hoe dan ook, het is zeker de moeite waar om eens te kijken naar een Brunotti zwembroek voor onder je Brunotti shirt.

cruneco
39,95
hester
29,95
berkley
29,95

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops