x

wintersale - tot 30% korting op al je favoriete merken.

Nieuwe Superdry collectie: zomerse shirts voor elke man

Long sleeves aantrekken kan echt niet meer: het is de tijd van korte mouwen. Superdry kwam precies op tijd met zijn nieuwe zomercollectie, waarin je afwisselt tussen vrolijke effen shirts, de bekende logoshirts én nieuwe zomerprints. Superdry voegde zelfs nog wat grotere herenshirts in 3XL en 4XL aan zijn collectie toe.

good old Superdry

Wat zou Superdry zijn zonder zijn logo en Japanse graphics? Onherkenbaar, en daarom kunnen de gouwe ouwe klassiekers niet in de nieuwe collectie ontbreken. Helemaal tijdloos is een zwart shirt met logo. Wissel hem af met zijn kleurrijke broertje in het lichtblauw of met de donkerblauwe variant waarbij de letters een tropische upgrade kregen. Voelt het zomaar als vakantie!

zomer in je bol

Ook wie even heel wat anders dragen wil, mag een vreugdedansje maken. Superdry heeft nieuwe prints en die zijn leuheuk! Waarom je met dit palmboom shirt of dit Hawaï shirt een ultiem zomergevoel krijgt, hoeven we je vast niet uit te leggen. Maar ook met een wat subtieler gestreept shirt heb je direct de zomer in je bol.

Superdry in een maatje meer

Superdry dacht meer dan ooit aan iedere man en heeft daarom nieuws in maat S tot en met 4XL voor je. De grotere maten shirts zijn er in genoeg felle kleuren, zodat iedereen zelfverzekerd op het strand (of nu nog even gewoon in de achtertuin of supermarkt) rondwandelt. Onze favorieten zijn de vrolijkste: deze groene en oranje vriend.

Zeker weten dat je zomer doorkomt? Zoek dan nog wat meer Superdry shirts uit.

onze shops