Onze favoriete zomershirts voor heren

Bezig met laden...

Een nieuw seizoen schreeuwt om een nieuwe garderobe. Mocht je het nog niet gedaan hebben: dit is het moment om een stel leuke zomershirts in te slaan. Het liefst draag je met dit sweaty weather een T-shirt dat luchtig, vrolijk, trendy en vooral niet te klam is. Wij weten er alles van. Daarom geven we je graag advies. Dit zijn onze favoriete zomerse heren T-shirts.

1. het zomershirt met tropische print

Weet je welke print pas echt zomer ademt? Een tropische palmboomprint natuurlijk. Trek er een zwembroek bij aan van ons broertje zwembroeken.nl en je hebt de perfecte zomeroutfit gevonden.

2. T-shirts van bamboe

Bamboe herenshirts combineren het beste van twee werelden. Bamboe is antibacterieel en dus een stuk frisser, maar ook nog eens duurzamer dan materialen als katoen.

3. zomer T-shirt in een felle kleur

Felle kleuren zijn vrolijk en ook nog eens helemaal de T-shirt trend van dit moment. Blauw, rood, oranje, roze, geel of knalgroen: als jij wilt opvallen, is een gekleurd zomershirt iets voor jou.

4. luchtige zomershirts

In de zomer draag je het liefst losse en luchtige kleding. Dat komt goed uit, want loose fit T-shirts zijn hartstikke populair en zitten ook nog eens heerlijk.

loose fit zomershirt

5. een zomers singlet voor heren

Nog luchtiger dan een T-shirt is een singlet. Deze variant is mouwloos en daardoor zijn klamme oksels en zweetvlekken verleden tijd. Wie deze zomer echt koel wil blijven, gaat voor een wit exemplaar.

Meer leuke zomershirts voor heren spot je tussen al onze herenshirts. En je weet 't: vandaag besteld is morgen in huis!

verder naar alle herenshirts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops