Shirts voor elk seizoen: Jack & Jones

Bezig met laden...

De herfst lijkt nog maar net begonnen of de winter staat alweer voor de deur. En voor je het weet is het alweer lente. En zomer. En... De maanden vliegen zo snel voorbij, dat je soms niet weet waar je kijken moet. Ook op het gebied van kleding: een nieuw seizoen betekent vaak een nieuwe garderobe. No stress op dat gebied, want we hebben een heleboel gloedjenieuwe Jack & Jones shirts (en meer!) online staan. En daarin zit van alles wat, zodat jij het hele jaar door bent voorzien van een toffe outfit.

Jack & Jones T-shirt

Deze kende je natuurlijk al, want een jaar geleden deelden we een blog met nieuws over Jack & Jones T-shirts. Inmiddels zijn er wat shirts bij en is jouw kledingkast gevuld met de nieuwste basics en logoshirts. Toch? En we begrijpen best dat je in deze kou liever niet met blote armen rondloopt. Toch passen T-shirts ook perfect bij koude seizoen - onder je vest of overhemd bijvoorbeeld!

Jack & Jones sweater

Maar naast de T-shirts - onze eerste aanwinsten op shirts.nl - hebben we nu ook genoeg voor de koudste temperaturen. Wat dacht je van sweaters? Die van Jack & Jones zijn heerlijk warm én, ook heel leuk, duurzaam! Ze passen met hun effen kleuren op iedere spijkerbroek. Wat wil een man nog meer?

Jack & Jones hoodie

Een soort sweater, maar dan comfortabel to the max: dat is eigenlijk de perfecte definitie van de hoodie. Hoodies zijn met hun cupuchon i-de-aal voor netflixavonden op de bank. Of buiten in de regen of sneeuw, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook: bij Jack & Jones hebben ze nieuwe hoodies die je zeker even moet uitchecken (lees: hebben!). Capuchon op en gaan! Geen enkel weerbericht houdt jou nog tegen.

Jack & Jones polo

De polo is compleet nieuw op shirts.nl en Jack & Jones kreeg de primeur. Zo heb je eigenlijk ieder seizoen een semi-net "shirt" in je kast klaarhangen. En dat is dan weer ideaal voor alle momenten waarop je niet voor een T-shirt, sweater of hoodie wilt gaan, maar wel voor de casual vibe van Jack & Jones.

Search engine powered by ElasticSuite
stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops