Superdry maakt je winterklaar

Een goed begin is het halve werk en dat geldt ook als het op je outfit aankomt. Het is al koud genoeg, dus waarom zou jij je niet nu al klaarmaken voor de winter? Superdry doet ‘t vast en heeft een nieuwe shirtscollectie vol najaarskleuren en lange mouwen. Zo is je garderobe er in ieder geval vast klaar voor. Nu jij nog ;)

Superdry FW19

donker kleurenpalet

Waar Superdry zomers met de meest felle kleuren komt, gaat daar in het najaar een donker tintje overheen. Zwart past natuurlijk precies in het plaatje, maar dat betekent niet dat er verder geen kleuren om de hoek komen kijken. Het resultaat is dat Superdry van rood naar donkerrood ging, van blauw naar jeansblauw en van groen naar donkergroen. Dit zijn absoluut de meest geziene kleuren en wat het ontwerp betreft bleef het aardig subtiel. Wil je toch uitpakken? Dan is een camouflageprint of regenboogdessin what you need.

warme armen

Die T-shirts zijn natuurlijk hartstikke leuk voor onder een vest, maar als je even zonder vest door het leven wilt is het handig als je shirt lange mouwen heeft. Hier zie je bijvoorbeeld het oude vertrouwde logoshirt, maar dan als longsleeve. Maar in plaats van gaan voor het bekende, kun je jezelf natuurlijk ook laten verrassen door wat nieuws. Zo heeft dit zwarte shirt een 3D-reliëf van datzelfde Superdry logo. En het mooie is: hij is net als al die andere shirts 100% winterproof, zodat je bent klaargestoomd voor het koude weer dat eraan komt.

Superdry

onze shops