Yes, de winter is onderweg. Dat is extra leuk voor iedereen die intens geniet van lange wandelingen door sprookjesachtige witte landschappen. Of ben je meer iemand die thuis met een mok warme chocomelk met slagroom op de bank hangt? Wat je deze winter ook doet, een warm T-shirt is altijd welkom. Hoera voor onze longsleeves, sweaters, hoodies en vesten.

warme shirts voor de winter

Dit is het moment om ruimte te maken in je kledingkast voor wintershirts met lange mouwen. Wie wel houdt van een beetje warm, maar een trui snel te zweterig vindt, gaat voor een dunnere longsleeve. Een stukje dikker is de warme sweater: een katoenen hooggesloten trui zonder capuchon. Heb je daar liever wel een capuchon bij? Dan word jij heel blij van onze warme hoodies van bekende merken als Calvin Klein, Superdry en Jack & Jones.

extra warme ondershirts

Een T-shirt dat extra warm is: zie je dat wel zitten? Naast warme sweaters en warme hoodies hebben we voor de echte koukleumen onder ons ook ultrawarme shirts en ondershirts. De allerwarmste zijn de FALKE thermoshirts. Dankzij speciale technische specs ben je optimaal beschermd tegen de winterkou. Dit zijn ideale wintershirts voor tijdens het sporten of om te dragen als ondershirt onder je sweater (mocht je alleen een sweater nog niet warm genoeg vinden).

Zie jij het al helemaal voor je? Scoor een van onze warme T-shirts en ga comfortabel de winter in.