Zo haal jij zomerse beachvibes naar je kledingkast

Mei is nog maar net begonnen, maar dat kan niemand iets schelen. Je mag je T-shirts weer uit de kast toveren of, als je ze nog niet had ingeslagen, in de kast toevoegen. Merken als Brunotti en O’Neill geven het goede voorbeeld met nieuwe shirts waarmee jij in een split second die zomerse vibes naar je garderobe brengt.

Brunotti SS19

Zoute zanden

Als beachmerk weet Brunotti als geen ander hoe je het vakantiegevoel naar een collectie brengt. Geef een shirt een frisse tint, korte mouwen en een print die is vervaagd door het ruwe zand en de zoute golven van zee. Tadaa, stoere shirts als bart en zijn broertje bart vintage zijn geboren. Gus houdt het lekker koel met zijn palmbladereren die meewapperen op de wind. Omdat Brunotti dit seizoen rockt met perzikroze, zijn de T-shirts ook in deze zomerzoete kleur te vinden.

O'neill SS19

Californication

Ook O’Neill kan er wat van als het gaat om relaxte zomersferen. Hierin voel jij je zo een ware surfdude die op een onbewoond eiland de zon achter de golven ziet ondergaan. Combineer je dat perfecte plaatje met een grote merkuitspatting over de roots van O’Neill, dan krijg je zoiets als op dit of dit organisch katoenen shirt. Met wat kleurvariaties maakt het merk je maar al te graag stikjaloers met zijn Californische achtergrond. Dream of Californication...

gus
19,99

bart vintage
19,99
bart
19,99
tonal
25,99
sunset island
25,99
sunset
25,99

shop nu

onze shops