Brunotti T-shirts

Brunotti ken je vast van de vrolijke Brunotti swimwear. Maar wist je dat dit merk van Italiaan Claudio Brunotti ooit begonnen is met T-shirts? En het zouden natuurlijk geen Brunotti shirts zijn, als ze niet voor net zo'n kleurenexplosie zorgden als de rest van de collectie. Een Brunotti T-shirt past perfect bij de zomerse beachwear-stijl.

Brunotti T-shirts

12 producten

sort-descending

12 producten

Brunotti T-shirts

Bij Brunotti heb je al snel de associatie met wintersport aan de ene kant, en watersport aan de andere. De slogan van Brunotti is dan ook niet voor niets “No Matter The Conditions”. Met Brunotti kun je elk seizoen en alle weersomstandigheden aan. Maar dat je de collectie Brunotti shirts liever op het strand dan in de sneeuw draagt, begrijpen wij helemaal.

altijd scherp geprijsd

Elk (voor)jaar vind je bij ons een nieuwe collectie Brunotti T-shirts. Deze bevat vaak vrolijke kleuren, verschillende logo uitwerkingen en prints. Met een Brunotti shirt zit je zowel qua design, kwaliteit en prijs goed, want vrijwel alle Brunotti shirts kosten minder dan twee tientjes. Shop je meerdere shirts, dan betaal je geen verzendkosten.