Bezig met laden...

Cavello T-shirts

In de jaren '90 zei je bij Cavello ongetwijfeld: hakken! Inmiddels is er een andere koers en is het merk een vaste waarde in basicmode voor heren. Een Cavello shirt is gemaakt van stretchkatoen en behoort tot de extra lange shirts, zodat hij niet uit je broek schiet. Op shirts.nl vind je basic Cavello T-shirts in wit, zwart en blauw.

Cavello T-shirts
filter & sorteer

6 producten

Cavello shirt

Niemand had halverwege de jaren '90 kunnen voorspellen dat 25 jaar later Cavello shirts en Cavello boxershorts de wereld van het herenondergoed zouden verrijken. Zeker de gabbers niet die op dat moment in hun felgekleurde Cavello pak stonden de stuiteren op een Thunderdome feest. Naast de basiskleuren wit en zwart is het basis Cavello T-shirt ook in blauw beschikbaar en daarmee is het een van de weinige merken die deze kleur aanbiedt in het basisassortiment.

extra lang

De grootste frustratie van de man als het gaat om een (onder)shirt is dat deze op een doorgaanse dag zomaar een keer of acht per dag uit de broek kan kruipen. We snappen dat dit vreselijk is, je hebt immers wel wat beters te doen dan elke keer dat T-shirt weer terugproppen. Daarom zijn alle Cavello shirts extra lang: je krijgt er aan de onderkant 5 centimeter extra bij.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops