Bezig met laden...

Claesen's T-shirts

Oh oh, helaas verkopen we geen Claensen's shirts meer, maar tussen onze basic shirts vind je vast nieuwe favorieten.

Claesen’s is een oer-Hollands bedrijf opgericht in Amsterdam in 1993 toen drie vrienden besloten dat het in de ondermode-wereld ook ‘anders’ kon. Zij hebben een supersterke basiscollectie neergezet van shirts en andere ondermode van de allerbeste stoffen. Inmiddels is Claesen's wereldberoemd om haar Evergreens collectie en wordt een Claesen's T-shirt wereldwijd verkocht.

Claesen's T-shirts
filter & sorteer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Claesen's T-shirts

Op zoek naar spraakmakende marketingcampagnes of grote logo’s op je T-shirt? Claesen’s is niet je merk! Dit merkt steekt al zijn energie in de kwaliteit van de producten, zoals het onvolprezen Claesen’s shirt. Het is dan ook een van de weinige merken met een eigen fabriek, in India welteverstaan. Hierdoor zorgt Claesen's direct voor goede werkomstandigheden. Shop je een Claesens T-shirt, dan draag je hier dus aan bij.

meer van Claesens

Hoewel je hier op shirts.nl alleen de herencollectie shopt, is Claesen’s ook groot geworden met hun ondermode voor kinderen. Daarom shop je op boxers.nl Claesen’s ondergoed voor zowel kinderen als heren. Ook vind je op zwembroeken.nl elk voorjaar nieuwe Claesen’s zwembroeken voor jongetjes.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops