x

Wegens drukte bij PostNL kan het zijn dat je pakketje wat langer onderweg is dan normaal.

Diesel T-shirts

Al sinds zijn oprichting in 1978 is het Italiaanse merk Diesel misschien wel het merk met de meeste lef. Niet voor niets is de slogan van Diesel 'Only The Brave'. De creativiteit zie je niet alleen terug op de T-shirts, maar ook in de marketing en advertenties. Diesel shirts vind je als basic shirts, met een Diesel logo of met een vrolijke print.

Filteren
toon filter

1 product

  1. 3 Pack
    cotton 3-pack jake V-hals shirts multi
    Diesel cotton 3-pack jake V-hals shirts multi
    Vanaf 39,95
    shop nu

1 product

Diesel T-shirts

Als het gaat om een Diesel T-shirt heb je bij ons de keuze uit shirts uit de seizoens- of de basiscollectie. Elk jaar vind je nieuwe T-shirt designs, vaak met een groot logo of een print. Daarnaast zijn er Diesel shirts in 3-packs, met mooie basic T-shirts. Deze Diesel T-shirts zijn verkrijgbaar in wit en andere basiskleuren met zowel een ronde als V-hals. Wat betreft het logo heb je de keus uit een klein Diesel logo op de borst, een logo bij de zoom onderin of het Diesel mohawk logo, met het Diesel icoon en de hanekam.

voor de Diesel fan

Ben je een echte fan en wil je meer zien dan alleen een aantal T-shirts? Diesel heeft natuurlijk ook meer te bieden, dus dat begrijpen we helemaal. We kunnen je niet aan de hele collectie helpen, maar op onze andere webshops shop je wel het mooiste Diesel ondergoed of je nieuwe Diesel zwembroek.

onze shops