FALKE thermoshirts

FALKE ken je misschien van zijn kwalitatieve sokken, maar heb je er ooit bij stilgestaan dat dit merk nog veel meer in zijn mars heeft? Zo bestaat ook het FALKE thermoshirt en dat is net zo luxe en comfortabel. Sterker nog: de technische en thermische eigenschappen van de shirts beschermen je tegen kou en warmte. Oog voor detail speelt een giga rol bij FALKE en daarom passen thermoshirts voor heren perfect in de familie.

PS FALKE sokken shop je bij ons broertje sokken.nl.

FALKE thermoshirts

5 producten

sort-descending
technisch warm tight O-hals tanktop zwart
technisch warm tight O-hals shirt zwart
-30%
technisch wool-tech light O-hals thermoshirt zwart
-30%
technisch wool-tech light O-hals longsleeve thermoshirt zwart
technisch warm tight O-hals longsleeve shirt zwart

5 producten

FALKE thermo

Als marktleider in de sokken, houdt FALKE normaal gesproken vooral je voeten warm. Maar tijdens je wintersport, bergwandeling of gewoon op de fiets in januari hou je natuurlijk het liefst je hele lichaam warm. Gelukkig is daar de collectie FALKE shirts en longsleeves voor heren, perfect voor die omstandigheden.

FALKE thermoshirt

Het wol dat gebruikt wordt in je nieuwe FALKE thermoshirt is het allerbeste merinowol – en die kwaliteit voel je op je huid. Overigens spreken ze bij FALKE liever van technisch ondergoed dan van thermo ondergoed, want door het technisch hoogwaardige materiaal is de kwaliteit vele malen hoger dan van ‘traditionele’ thermokleding. Dit betekent onder andere dat je FALKE shirt droog blijft, ook als je gaat zweten.