Hugo Boss T-shirts

Hugo Boss is het merk van de logoshirts en basics in één. Al sinds zijn oprichting in 1924 weet meneer Boss hoe je kleding van een geweldige kwaliteit ontwerpt. Dit allemaal vanuit een klein plaatsje bij Stuttgart, waar zich nu nog steeds het hoofdkantoor bevindt. Op shirts.nl staan altijd de nieuwste Hugo Boss shirts voor heren, of het nou gaat om een casual shirt of een ondershirt uit de nieuwe collectie of Hugo Boss sale.

Hugo Boss T-shirts

27 producten

sort-descending

27 producten

Hugo Boss T-shirt heren

Of het nou om een shirt met logo of om een ondershirt gaat, met een Hugo Boss T-shirt zit je altijd goed. Om de kwaliteit betaalbaar te houden, vind je bij ons de basis Hugo Boss shirts in scherp geprijsde 2-packs en 3-packs. Liever geen mouwen? Voor een Hugo Boss hemd draaien wij onze hand ook niet om.

Hugo Boss shirts, boxers en andere basics

Je vindt hier naast T-shirts ook een enkele Hugo Boss longsleeve. Natuurlijk ken je Hugo Boss van meer dan shirts alleen, want het bedrijf produceert het hele scala aan kleding. Wij specialiseren ons in de basics, maar gaan hierin wel de breedte en diepte in: dat betekent veel keus en veel voorraad. Zo shop je in onze andere webshops ook jouw perfecte Hugo Boss ondergoed en Hugo Boss sokken.