Bezig met laden...

Lacoste T-shirts & polo's

Lacoste T-shirts kunnen niet zonder krokodillenlogo! Het leuke is dat dit herkenbare embleem bestaat doordat de bijnaam van oprichter René Lacoste 'the croc' was. Deze sportman is inmiddels niet meer onder ons, maar het Lacoste shirt is nog volop te zien. De meest elegante en basic Lacoste heren shirts mét krokodillenlogo vind je hier.

Lacoste T-shirts & polo's
filter & sorteer

23 producten

Lacoste T-shirts heren

Je vindt bij ons Lacoste T-shirts in twee modellen: die van katoen en die van stretchkatoen. Het verschil hierbij is dat de Lacoste shirts van stretchkatoen 5% elastaan bevatten. Deze sluiten nauw aan en kreuken hierdoor niet. Daardoor zijn ze erg geschikt zijn om te dragen onder een trui of overhemd. De Lacoste T-shirts hebben het logootje – de bekende groene krokodil met zijn bek open – geborduurd aan de onderkant van het shirt.

Lacoste shirts

In de beginjaren van het merk Lacoste werden alleen shirts verkocht in het wit. Niet zo gek dus dat dit nog steeds de best verkochte kleur is als het gaat om Lacoste T-shirts. De bekende Lacoste polo shirts, die wel in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, verkopen we op dit moment nog niet. Maar wie weet wat de toekomst brengt! Wist je dat René Lacoste zelfs de uitvinder is van het polo shirt?

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops