Lacoste T-shirts & polo's

Lacoste T-shirts kunnen niet zonder krokodillenlogo! Het leuke is dat dit herkenbare embleem bestaat doordat de bijnaam van oprichter René Lacoste 'the croc' was. René Lacoste is inmiddels niet meer onder ons, maar het Lacoste shirt is nog volop te zien. De meest elegante en basic Lacoste heren shirts mét krokodillenlogo vind je hier. Maar sinds kort ben je ook voor de Lacoste polo aan het juiste adres!

Lacoste T-shirts & polo's

31 producten

sort-descending

31 producten

Lacoste T-shirts heren

Je vindt bij ons Lacoste T-shirts in twee modellen: die van katoen en die van stretchkatoen. Het verschil hierbij is dat de Lacoste shirts van stretchkatoen 5% elastaan bevatten. Deze sluiten nauw aan en kreuken hierdoor niet. Daardoor zijn ze erg geschikt zijn om te dragen onder een trui of overhemd. De Lacoste T-shirts hebben het logootje – de bekende groene krokodil met zijn bek open – geborduurd aan de onderkant van het shirt. Naast deze modellen vind je ook de bekende Lacoste polo bij ons online.

Lacoste shirts en polo's

In de beginjaren van het merk Lacoste werden alleen shirts verkocht in het wit. Niet zo gek dus dat dit nog steeds de best verkochte kleur is als het gaat om Lacoste T-shirts. De bekende Lacoste polo shirts, die wel in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, zijn inmiddels natuurlijk nog populairder en wordt veel op straat gezien. Wist je dat René Lacoste zelfs de uitvinder is van het poloshirt?