Levi's T-shirts

Bij Levi's denk je natuurlijk in eerste instantie aan spijkerbroeken. Oprichter Levi Strauss startte al in 1873 met het bedrijf, dat zou uitgroeien tot één van de grootste modemerken ter wereld. Naast bekende jeans als de Levi's 501 maakt het Amerikaanse merk geweldige ondermode, waaronder T-shirts. Inmiddels is deze hele lijn vernieuwd en vind je jouw basic Levi's shirt voor heren hier op shirts.nl.

Levi's T-shirts

4 producten

sort-descending

4 producten

Levi’s shirts heren

Mannen vinden bij ons geen Levi’s shirts met groot logo, maar wel de fijnste basis T-shirts van dit Amerikaanse merk. Je hebt hierbij de keuze uit een ronde hals of V-hals. Als leuk detail hebben al onze Levi’s T-shirts voor heren de Levi’s red tab, dat ook op de iconische spijkerbroeken te vinden is. Je vindt deze onderaan aan de – voor de drager – linkerkant van het shirt.

Levi's basic T-shirts

De basic Levi’s shirts hier op shirts.nl zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, waardoor ze wat stretch hebben. Natuurlijk wil je als man niet alleen een Levi’s T-shirt en een Levi’s jeans, maar ook iets voor daaronder. Komt goed uit. Want we hebben ook prachtig Levi’s ondergoed met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.