O'Neill T-shirts

O’Neill T-shirts zijn op het lijf geschreven voor iedereen die een zomerse look wel kan waarderen. Dit Californische merk staat bekend om opvallende shirts met veel verwijzingen naar het surfen in hun toffe prints, en is precies wat je nodig hebt voor een casual outfit op een warme zomerdag of -avond. De comfortabele pasvorm geeft elk O'Neill T-shirt een relaxte uitstraling.

O'Neill T-shirts

12 producten

sort-descending

12 producten

O’Neill T-shirts heren

Met O’Neill kun je twee kanten op: je hebt de wintersportjassen en mutsen, maar de meeste mensen zullen het merk kennen van haar zonnige kant. In de zomer zijn de O’Neill zwembroeken en slippers dan ook niet aan te slepen. En boven een zwembroek hoort natuurlijk een zomers T-shirt. O’Neill staat bekend om shirts in zomerse kleuren en grote logo’s in verschillende stijlen.

O’Neill jacks base

Heb je liever geen groot logo of palmboom op je O’Neill T-shirt, ga dan voor de O’Neill Jacks Base, het uni basis T-shirt van het merk. Dit loose fit O’Neill shirt voor heren vernoemd naar oprichter Jack O’Neill – in 2017 overleden op de respectabele leeftijd van 94 jaar – is van 100% organisch katoen én heeft een borstzakje. Over organisch katoen gesproken, wist je al dat alle O'Neill shirts duurzaam zijn?