wij zijn fashcom.

Bezig met laden...

En hoewel dat misschien niet meteen een belletje doet rinkelen, doen onze websites dat zeker weten wel. Met boxers.nl, sokken.nlzwembroeken.nl en shirts.nl en onze Belgische shops boxers.be en sokken.be zijn we namelijk jouw place to be voor al deze onmisbare kledingstukken waar de dag mee begint en eindigt.

Wij weten wat jij nodig hebt. Geen tientallen winkels, zoektochten naar je maat of lange kassarijen. Gewoon al jouw ondergoed, sokken, shirts en zwembroeken op één plek. Nou ja, op vier dan. Maar zoals je inmiddels wel weet, reist onze winkelmand altijd met je mee. Of je nu met je boxers even langs de zwembroeken gaat, of nog een leuk shirt bij je sokken zoekt.

Want dat aanbod, dat is groot zat! We werken alleen rechtstreeks samen met A-merken, dus jouw nieuwe bestelling bevat altijd originele merkartikelen. En dat is niet het enige voordeel. We zetten ze voor ‘t gemak maar even op een rijtje:

☆    zondag t/m vrijdag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

☒    gratis verzending vanaf 49,95

✄   gratis inpakservice

✓    in het bezit van het Thuiswinkel Certificaat

En daar worden jullie, onze klanten, dus heel erg blij van! Met Trustscores van een 9.4 (boxers.nl), 9.6 (sokken.nl), 9.4 (zwembroeken.nl) en een 9.4 (shirts.nl) is dat ons wel duidelijk. Maar wij vinden het zelf ook heel erg belangrijk: daarover vertellen we je graag meer.

waar wij voor staan

Wij geloven dat kleine dingen het verschil maken. Letterlijk. Alhoewel, niet zó letterlijk. Maar geef toe: het is vaak dat kleine beetje extra waardoor een shopervaring je bijblijft. Een mooi ingepakt cadeautje, een leuke productbeschrijving of een snelle oplossing van je vraag - dat persoonlijke tintje blijft je bij. Daarom doen we zo veel mogelijk zelf: fotografie, logistiek, inkoop en marketing, we weten er alles van.

We behandelen onze klanten zoals wij onze vrienden behandelen: helpen doen we graag - ja, écht! - en we vinden het altijd gezellig om je te zien. In onze nuchtere en eerlijke communicatie maken we regelmatig een geintje, want zo gaat dat tussen vrienden. En we mogen onszelf inmiddels echt wel experts noemen op het gebied van boxers, sokken, shirts en zwembroeken, dus we vertellen er ook hele verhalen over. Je kunt ze lezen in onze blog en nieuwsbrieven.

Eigenlijk is het dus heel simpel: we willen waarde toevoegen. Voornamelijk voor jou, maar ook voor onze medewerkers, onze leveranciers en de maatschappij als geheel. Omdat wat eronder zit, écht het verschil maakt - hoe je dat ook interpreteert! ;)

brandende vraag?

We beantwoorden 'm graag! Je kunt ons bellen of mailen:

mail: contact@shirts.nl
tel:  0548 612 357 (09.00 – 16.30 op werkdagen)

Of kom gezellig langs op Facebook: boxers.nl, sokken.nl, zwembroeken.nl en shirts.nl.
En volg ons op Instagram: boxers.nl, sokken.nl, zwembroeken.nl en shirts.nl.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops