PUMA T-shirts

Wist je al dat PUMA is opgericht door de broer van de oprichter van Adidas? Hopelijk volg je het nog, want belangrijk is dat één ding sowieso in de familie zit: het maken van sportieve en kwalitatieve kleding. Een PUMA T-shirt is gelukkig ook heel vriendelijk voor de portemonnee, want de verschillende basic two-packs zijn er al vanaf € 19,99. Daarnaast heeft PUMA sportshirts die je kunt dragen als voetbalshirt, fitness shirt of waarvoor jij maar wilt!

PUMA T-shirts

6 producten

sort-descending

6 producten

PUMA T-shirts heren

De katoenen PUMA T-shirts voor heren vormen samen met het PUMA ondergoed een ideale basis voor jouw outfit. Doordat de PUMA shirts in scherp geprijsde 2-packs komen, betaal je nog geen tientje voor een mooi T-shirt van 100% katoen. Kies jij voor wit, zwart of grijs?

PUMA sportshirt

PUMA is het sportiefste merk dat we hier verkopen, dus een PUMA sportshirt hoort natuurlijk ook in de collectie. Standaard vind je het PUMA active sportshirt in zwart en wit, maar in het seizoen vind je soms ook gekleurde varianten van dit populaire PUMA T-shirt. Het is gemaakt van een microfiber materiaal dat ademend is. Bovendien zorgt extra mesh op de rug voor wat broodnodige frisse lucht tijdens het sporten. Weer een reden waarom iedere man een PUMA shirt zou moeten hebben!