Schiesser T-shirts

Schiesser mag dan wel Duits zijn, ook in ons land heeft dit merk een aardige naam opgebouwd. Schiesser T-shirts staan bekend om het mooie katoen en worden gedragen door vele mannen. En dat snappen we wel, want deze kwalitatieve basics zijn onmisbaar! Met de heerlijk zittende 95/5 lijn wil Schiesser er ook zijn voor de minder klassieke man.

Schiesser T-shirts

31 producten

sort-descending

31 producten

Schiesser T-shirts heren

Bij Schiesser verwacht je geen fancy designs, maar gewoon kwaliteitsproducten met een goede pasvorm. Dat is dan ook precies wat je krijgt met de Schiesser T-shirts voor heren. Onze persoonlijke favoriet is het Schiesser Long Life Soft T-shirt. Deze is door het gebruikte materiaal heerlijk zacht en blijft lang mooi.

Schiesser multipacks

De meest verkochte Schiesser T-shirts zijn de voordelige multipacks. Zo zijn er de 100% katoenen shirts, genaamd American. Liever wat stretch in je Schiesser shirt? Kies dan voor de 95/5 lijn, dat staat voor 95% katoen en 5% elastaan, oftewel shirts van stretchkatoen. Meer van dit kwaliteitsmerk? Het mooie Schiesser ondergoed shop je op boxers.nl.