Shiwi T-shirts

Shiwi is een beachmerk ten top. Geen wonder dus, dat je deze naam vooral kent van de Shiwi zwembroeken. Maar, zoals je op deze pagina al ziet, is er meer. Dit Nederlandse merk heeft ook Shiwi shirts. En die staan dan weer geweldig boven je beachwear. Het Shiwi T-shirt ademt zomer, zon en vakantie. Of het nou mooi weer is of niet. En dat is de perfecte reden om op deze pagina een casual shirt van Shiwi uit te zoeken.

Shiwi T-shirts

15 producten

sort-descending

15 producten

altijd zomer in je Shiwi T-shirt

Weer of geen weer: met Shiwi shirts is het altijd zomer. Shiwi wordt namelijk ook wel the sunshine brand genoemd en daarom weet je dus zeker dat elk Shiwi shirt dat je bij ons online ziet zon, zee en strand ademt. Precies zoals je van dit zomerse merk gewend bent. Check de details maar! Een klein palmboompje op de borst, een zonsondergang op je buik of een mega zeekreeft op de rug van je Shiwi T-shirt... We beloven dat we elke zomer weer iets anders tofs voor je in petto hebben in onze Shiwi shirt collectie.

de Hollanse kwaliteiten van Shiwi

Hoewel Shiwi T-shirts aan alle kanten tropisch zijn, komt Shiwi gewoon uit ons koude Nederland. Maar door die Hollandse roots weet Shiwi precies wat jij belangrijk vindt: shirts van een goede kwaliteit voor een goede prijs. Je steekt je natuurlijk het liefst geheel in Shiwi en daarom is het combineren van je Shiwi T-shirt zo leuk. Een nieuw Shiwi shirt met een bijpassende Shiwi zwembroek bijvoorbeeld: daarin is het echt altijd zomer.