Tommy Hilfiger T-shirts

Tommy Hilfiger startte in 1985 met zijn eigen kledingmerk en dat groeide al snel als een tierelier. De Amerikaanse historie zie je dankzij de kleuren direct terug in de looks van Tommy Hilfiger shirts. Maar ook de opvallende prints en logo's zijn niet te missen! Je vind hier aan het begin van elk seizoen de nieuwste Tommy Hilfiger T-shirts voor heren, dames en jongens, en aan het eind mooie aanbiedingen in de Tommy Hilfiger shirts sale.

Tommy Hilfiger T-shirts

1 product

sort-descending

1 product

Tommy Hilfiger shirts

Tommy Hilfiger was een onbekende designer toen hij 35 jaar geleden zijn naam op een reclamebord zette in een rijtje met de wereldberoemde ontwerpers Calvin Klein, Ralph Lauren en Perry Ellis. Mensen gingen zich afvragen wie Tommy Hilfiger was en de rest is geschiedenis. Inmiddels kent iedereen het Tommy Hilfiger T-shirt. Naast de bekende naam heeft Tommy Hilfiger een van de meest iconische logo’s in de wereld van fashion. Het rood-wit-blauwe vlaggetje siert ook veel Tommy Hilfiger shirts.

Tommy Hilfiger T-shirts voor iedereen

Hoewel we ook aanbod hebben voor jongens en dames, vallen de meeste Tommy Hilfiger shirts die je bij ons vindt in de categorie Tommy Hilfiger T-shirts voor heren. Wist je dat een T-shirt zo heet, omdat het de vorm van de letter T heeft? Daarom schrijf je het woord ook altijd met een hoofdletter. Hoe dan ook: onze basic Tommy Hilfiger T-shirts zijn verkrijgbaar in wit, zwart en grijs en de meer uitgewerkte Tommy T-shirts met logo vind je in verschillende kleuren.